Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Ötödik alkalommal is a legkiválóbb márkák között vagyunk

Ötödik alkalommal is a legkiválóbb márkák között vagyunk

A Superbrands egy olyan jól ismert védjegy, amely magas minőséget képvisel a széles nagyközönség számára is. Ez a nemzetközi program kiemeli és díjazza a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat. A díj odaítélésének folyamata egy alapos előszűréssel kezdődik, majd a végső döntést egy független, 40 tagú bizottság hozza meg, amely marketingszakemberekből és vállalatvezetőkből áll.

Ötödik alkalommal is a legkiválóbb márkák között vagyunk

Ez az elismerés egy pozitív visszajelzés a márkánkkal kapcsolatban. A díjat odaítélő bizottság az iparág elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel megerősítik a Szerelvénybolt Kft. eddigi sikerét és hitelességét.
Fontos megjegyezni, hogy a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, és nem lehet rá pályázni vagy jelentkezni.

Nagy örömmel fogadjuk, hogy idén is a díjazottak között vagyunk. A Superbrands díj nem csupán megerősíti vásárlóink bizalmát, hanem pozitív visszajelzést is ad a kemény munkánkról, elhivatottságunkról és a Szerelvénybolt.hu márkáról. Hálásan köszönjük ezt az elismerést!