Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Otthonfelújítási Program 2024 - Támogatható tételek listája

09 Jul 2024

Nyilvánosságra hozták az Otthonfelújítási Program kulcstermékeinek listáját. A támogatható termékek adatbázisát folyamatosan frissítik, cikkünk ezzel párhuzamosan frissül.

Az Otthonfelújítási Program keretében 2024. július 1-jétől nyújtható be a kölcsönkérelem az MFB Pont Plusz lakossági hálózat bankfiókjaiban.

A program keretében a kormány kamatmentes kölcsönnel és vissza nem térítendő támogatással támogatja az 1990 előtt épület ingatlanok tulajdonosait. A pályázat fő feltétele a 30 %-os primer energiamegtakarítás.

Fontos! A pályázatban elszámolható berendezéseket csak a https://termekinfo.emi.hu/ oldalon találtható adatbázisból lehet kiválasztani.

 

A felület célja, hogy az építési termékekhez kapcsolódó műszaki és környezeti információt dinamikus és kereshető adatbázisban nyilvántartsa és elérhetővé tegye.

 

Az adatbázisban megtalálhatók hőszigetelők, nyílászárók, illetve hő- és melegvíztermelő berendezések, amelyek a vonatkozó európai uniós jogszabályok szerinti megfelelőségi nyilatkozattal rendelkeznek.

 

A Szerelvénybolt.hu-n egy külön listába gyűjtöttük az Építésügyi Minőségellenőrőz Innovációs NKFT. (ÉMI) által támogatható termékeket.

 

@szerelvenybolt.hu Már a Terralux hőszivattyúk is elérhetőek az otthonfelújítási pályázat támogatható termékei között! 🥳🥳 #otthonfelújítás #otthonfelújításitámogatás #ofp #otthonfelujitasiprogram #hoszivattyu #szerelvenybolt ♬ eredeti hang - szerelvénybolt.hu

 

A szerelvénybolt.hu-n elérhető támogatható termékeket ide kattintva nézheted meg:

TÁMOGATHATÓ TERMÉKEK

Tanácsra lenne szükséged a pályázat beadásában?

A Pénzügyimentorok.hu csapatával közösen elindult ingyenes szakmai tanácsadásunk.

Cégünk több mint 30 éves tapasztalttal, az ország egyik legnagyobb épületgépészeti és fürdőszoba szakáruház hálózata. Mi ezzel a tudással és országos szerelői kapcsolatrendszerünkkel szeretnénk valódi szakmai segítséget nyújtani.

A saját szakértelmünkön túl segítünk az egész pályázati anyag beadásához és pénzügyi ügyintézéséhez összeköttetést biztosítani a pénzügyimentorok.hu csapatával.

Amennyiben regisztrálsz tanácsadásunkra a weboldalunkon található űrlapon
részletes tájékoztatást kaphatsz a programról és a jelentkezési folyamatról.

Fontos, hogy semmilyen kötelezettséggel nem jár a regisztráció, azonban ezzel bebiztosítod magad, hogy az elsők között vehesd igénybe az általunk nyújtott szolgáltatást!

REGISZTRÁLOK A TANÁCSADÁSRA

További pályázattal kapcsolatos hasznos cikkeinkért kattints ide:

HASZNOS CIKKEINK

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés