Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Otthonfelújítási Program 2024: Homlokzati és födém szigetelési anyagok a szerelvenybolt.hu-n

26 Jun 2024

Elindult a regisztráció az Otthonfelújítási programmal kapcsolatos tanácsadásunkra!

Cégünk több mint 30 éves tapasztalttal, az ország egyik legnagyobb épületgépészeti és fürdőszoba szakáruház hálózata. Mi ezzel a tudással és országos szerelői kapcsolatrendszerünkkel szeretnénk valódi szakmai segítséget nyújtani.

A saját szakértelmünkön túl segítünk az egész pályázati anyag beadásához és pénzügyi ügyintézéséhez összeköttetést biztosítani a pénzügyimentorok.hu csapatával.

Amennyiben regisztrálsz tanácsadásunkra a weboldalunkon található űrlapon
részletes tájékoztatást kaphatsz a programról és a jelentkezési folyamatról.

Fontos, hogy semmilyen kötelezettséggel nem jár a regisztráció, azonban ezzel bebiztosítod magad, hogy az elsők között vehesd igénybe az általunk nyújtott szolgáltatást!

REGISZTRÁLOK A TANÁCSADÁSRA

Az új otthonfelújítási program 2024 keretében felújíthatod a fűtési rendszeredet. A támogatott munkák között szerepel a régebbi gázkazán cseréje és a fűtési rendszer, valamint az ahhoz kapcsolódó a használati melegvíz rendszer korszerűsítése és a hőszivattyús fűtési rendszer kiépítése is. A Szerelvénybolt.hu-n mindent megtalálsz, amikre ezekhez a munkákhoz szükséged lehet. Gázkazán, hőszivattyú, szobatermosztát, padlófűtéscső, fűtési szerelvények, radiátor. És még többet is!

Az új otthonfelújítási program keretében növelheted házad energetikai besorolását homlokzati-, födém-, tetőszerkezet- és aljzatszigeteléssel, ezért kínálatunkat bővítettük a SIXBAU polisztirol beton darálékával a Remix-szel és hőszigetelő lemezeivel a gPanel-lel.

Az ábrán szereplő értékek becsült adatok. A pontos energetikai megtakarítás meghatározásához energetikus megbízása szükséges!

SIXBAU Remix

A SIXBAU Remix-et használhatod födém-, tetőszerkezet- és aljzatszigeteléshez.

A kívánt energetikai hatékonyság elérése érdekében, a megfelelő szigetelés előállításához, a következő alapanyagokra van szükség a helyszínen:

  • SIXBAU Remix keverék
  • SIXBAU AD adalékanyag
  • Cement (32,5)
  • Víz

A SIXBAU Remixet az építkezés helyszínén könnyedén feldolgozhatjuk betonkeverővel, vagy estrich-géppel.

 

 

SIXBAU gPanel

A SIXBAU gPanel tökéletes választás az épület homlokzati szigetelésére. Alacsony tömegű, rendkívül sokoldalúan felhasználható könnyűbeton termék. 5 – 15 cm vastagságban, kétféle táblaméretben érhető el. Utólagos hőszigetelésre is alkalmas, hő megtartó, pára áteresztő.

 

 

Kérdésem van

Jelentkezz ingyenes tanácsadásunkra!

A saját szakértelmünkön túl segítünk az egész pályázati anyag beadásához és pénzügyi ügyintézéséhez összeköttetést biztosítani a pénzügyimentorok.hu csapatával.

REGISZTRÁLOK A TANÁCSADÁSRA

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés