Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Otthonfelújítási program - Segítünk! Tudj meg mindent, ami fontos lehet!

13 Jun 2024

A Magyar Kormány bejelentése alapján 2024. Július 1-jén indul az új lakossági otthonfelújítási program. Ebben a cikkben már korábban összeszedtünk minden fontos tudnivalót: Új otthonfelújítási támogatás 2024: minden, amit tudni érdemes

 

 

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy 2024 áprilisa óta több ezer magyar család várja az új otthonfelújítási program támogatásának indulását, és remélhetőleg most már csak néhány nap választ el minket tőle! Jelentkezz már most tanácsadásunkra és segítünk, hogy Te legyél egyike annak a közel 20 000 családnak, akik elnyerhetik a támogatást!

 

 

REGISZTRÁLOK A TANÁCSADÁSRA

 

Cégünk a Szerelvénybolt Kft., az ország egyik legnagyobb épületgépészeti és fürdőszoba szakáruház hálózata, mely több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik. Mi ezzel a tudással és országos szerelői kapcsolatrendszerünkkel szeretnénk valódi szakmai segítséget nyújtani.

 A saját szakértelmünkön túl segítünk online ügyintézés lehetőségével az egész pályázati anyag beadásához és pénzügyi ügyintézéséhez összeköttetést biztosítani.

 Amennyiben jelentkezel tanácsadásunkra a weboldalunkon található űrlapon, és regisztrálsz a tanácsadásra, részletes tájékoztatást kaphatsz a programról és a jelentkezési folyamatról. Fontos, hogy semmilyen kötelezettséggel nem jár az regisztráció részedre, azonban ezzel tudod bebiztosítani magad, hogy az elsők között vehesd igénybe az általunk nyújtott tanácsadást. Viszont bármikor lemondhatod a regisztrációt, kötelezettség és anyagi ráfordítás nélkül.

 

REGISZTRÁLOK A TANÁCSADÁSRA

Szaktudásunk és tapasztalataink révén tudjuk biztosítani, hogy az állam által ajánlott ingyen felújítási pénzt jól, hatékonyan költsd el, a fűtési rendszered korszerűsítésre, gázkazán cseréjére. Így segítünk abban, hogy szakmailag a legoptimálisabb megoldást kapd, hogy az otthonod és a pénztárcád minél többet tudjon megtakarítani.

Több millió forintos állami támogatással, lehetőséged nyílik, hogy otthonod energetikai szempontból kiemelkedően eredményes legyen. Egy elavult gázkazán esetén már el is érheted a 30 %-os energetikai javulást. Erről itt beszéltünk bővebben: Új otthonfelújítási program 2024: energiamegtakarítás kondenzációs kazánokal

Ha úgy gondolod, hogy ez a páratlan lehetőség érdekelheti rokonodat, barátodat, ismerősödet, kérlek, oszd meg velük ezt, hiszen a támogatási helyekre véges a szám!

 

REGISZTRÁLOK A TANÁCSADÁSRA

 

@szerelvenybolt.hu Te hallottál m ár az otthonfelújítási programról❓Ha már meg is van mire veszed igénybe, akkor írd meg nekünk kommentbe!💬 #szerelvénybolt#támogatás#otthonfelújítás #otthonfelújításitámogatás ♬ eredeti hang – szerelvénybolt.hu - szerelvénybolt.hu
Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés