Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Hajdu termékek az otthonfelújítási támogatást igénylőknek

11 Jul 2024

Felkerültek az első termékek az Otthonfelújítási Támogatás keretin belül megvásárolható és beépíthető adatbázisba, ezek közül az egyik magyar márka a Hajdu.

A Hajdu márka története

A Hajdu márkanév sokak számára ismerős Magyarországon, hiszen a vállalat több évtizedes múltra tekint vissza. Az 1950-es években alapított Hajdu gyár azóta is a magyar lakosság megbízható partnere a háztartási gépek terén. A cég mindig is nagy hangsúlyt fektetett a minőségre és a megbízhatóságra, amelyet a folyamatos technológiai fejlesztések és a vevői igények figyelembevételével értek el. A Hajdu termékei közé tartoznak a vízmelegítők, hőszivattyúk és természetesen a gázkazánok is, amelyek a magyar otthonok komfortját hivatottak biztosítani.

Hajdu márka legfőbb termékcsoportjai:

  1. Elektromos vízmelegítő (bojler)
  2. Kondenzációs gázkazán
  3. Levegő – Víz Hőszivattyú
  4. Indirekt HMV tároló
  5. Puffertároló

Az Otthonfelújítási Támogatásban beépíthető termékek mindegyike a szerelvenybolt.hu webáruházban is megtalálható. Az összes ilyen támogatott termékért kattints ide.

Az egyes termékcsoportokon belül a teljesség igénye nélkül felsorolunk pár terméket.

Az Otthonfelújítási Támogatás keretében a fent felsorolt HAJDU termékek beszerzésekor igénybe vehető az állami támogatás, (amennyiben minden egyéb feltétel is teljesül.) Ezek a termékek energetikai korszerűsítést és fűtési rendszerek modernizálását szolgálják.

Bármilyen kérdésed van a támogatás keretein belül beépíthető termékekkel kapcsolatban, keress minket bármelyik elérhetőségünkön és szakembereink készségesen válaszolnak a kérdéseidre.

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés