Barion Pixel Klíma hitelre – Cetelem áruhitel akár 0 Ft önerővel, 0% THM 6 hónap fu – Szerelvenybolt.hu Klíma hitelre – Cetelem áruhitel akár 0 Ft önerővel, 0% THM 6 hónap fu | Szerelvenybolt.hu
Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Klíma hitelre – Cetelem áruhitel akár 0 Ft önerővel, 0% THM 6 hónap futamidővel

31 Jul 2024

Mono split légkondicionáló berendezések Cetelem áruhitellel akár 0 Ft önerővel, 0 % THM 6 hónap futamidővel.

 Amikor a nyári hőség megérkezik, a megbízható hűtőrendszer elengedhetetlen a komfortérzet fenntartásához otthonunkban. A hatékony és eredményes hűtésre a split klíma tökéletes választás lehet.


A split klíma előnyei

A split rendszerek – különösen azok, amelyek inverteres technológiával vannak felszerelve – rendkívül energiahatékonyak. A helyiség igényeihez igazítják hűtési teljesítményüket, így csökkentik az energiafogyasztást.

A split klímaberendezések esetében a zajos kompresszoregység a szabadban található, míg a beltéri egység csendesen működik, így biztosítva nyugodt környezetet. A split klímák különböző konfigurációkban telepíthetők, beleértve a falra szerelt, mennyezetre szerelt és csatornázott rendszereket, így rugalmasan alkalmazkodnak a különböző esztétikai és helyigényhez.

Emellett lehetővé teszik a zónázott hűtést, ami azt jelenti, hogy az egyes helyiségek hőmérsékletét egymástól függetlenül szabályozhatjuk. Ez nem csak a kényelmet növeli, hanem az energiamegtakarításban is segít. Sok split klímaberendezés légtisztító és -szűrő funkciókkal van ellátva, amelyek eltávolítják a port, az allergéneket és a szennyeződéseket a beltéri levegőből. Ez különösen előnyös az allergiások vagy légzőszervi problémákkal küzdők számára.

 

Mi a különbség a mono split és a multi split légkondicionálók között?

A split klímaberendezések két fő konfigurációban készülnek: mono split és multi split. A mono split rendszerek egy kültéri egységből állnak, amely egyetlen beltéri egységhez van csatlakoztatva. Ideálisak egyes helyiségek vagy kis terek hűtésére, és egyszerű telepítést és üzemeltetést biztosítanak. Ezzel szemben a multi split rendszerek egy kültéri egységből állnak, amely több beltéri egységhez van csatlakoztatva. Ez a konfiguráció zónás hűtést tesz lehetővé, melynek köszönhetően a különböző helyiségek vagy területek hőmérséklete egymástól függetlenül szabályozható. A multi split rendszerek sokoldalúbbak és hatékonyabbak a nagyobb terek hűtésére.

Kattints ide és találd meg a számodra leghatékonyabb klíma berendezést:

MONO SPLIT KLÍMABERENDEZÉSEK

A kampány 2024.07.31-től visszavonásig érvényes a Szerelvénybolt.hu webáruházban forgalmazott Mono Split klíma berendezésekre a készlet erejéig, a szerelvenybolt.hu-n leadott rendelés setén. A Cetelem ajánlata: Futamidő 6 hónap, hitelösszeg: 25 000 Ft és 2 000 000 Ft között; önerő 0 %, THM 0%.

 

Hogyan tudod megvásárolni 0% önerővel, 0 % THM-el?

Egyszerűen! Tájékozódj a termék oldalon található zöld “Vedd meg részletre Cetelem áruhitellel” gombra kattintva. Tedd kosárba a megvásárolni kívánt berendezést, menj a pénztárhoz és a fizetési lehetőségek közül válaszd a Cetelem Online Áruhitelt. Kész is. :)

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés