Barion Pixel Bemutatjuk a Carrier klímáit – Szerelvenybolt.hu Bemutatjuk a Carrier klímáit | Szerelvenybolt.hu
Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Bemutatjuk a Carrier klímáit

13 Aug 2024

 Felső kategóriás készülékek többféle teljesítménnyel, most bevezető áron, készletről. 

A Carrier cég múltja rendkívül érdekes és sokszínű. Willis Carrier, a Buffalo Forge-nál dolgozó gépészmérnök, 1902 júliusában találta fel a modern légkondicionálást. Ezt követően 1908-ban megalakult a Carrier Air Conditioner Company of America, amelynek alelnöke maga Willis Carrier volt. 

Az első világháború idején, 1914 végén a Buffalo Forge Company, ahol Carrier 12 évig dolgozott, úgy döntött, hogy tevékenységét kizárólag a gyártásra korlátozza. Ennek eredményeként 1915-ben Carrier és hat másik mérnök 32 600 dollárt gyűjtött össze, hogy megalapítsák a Carrier Engineering Corporation-t. Az első gyárát 1920-ban vásárolták meg Newarkban, New Jersey-ben. 

A nevét viselő vállalat az 1950-es években a lakossági légkondicionálók piacán is értékesítette termékeit. Ez hozzájárult ahhoz, hogy korábban ritkán lakott területek, például az amerikai délnyugat, kiterjedt külvárosok otthonává váljanak. 

1955-ben a Carrier egyesült az Affiliated Gas Equipment, Inc.-vel, amely a Bryant Heater Co., a Day & Night Water Heater Co. és a Payne Furnace & Supply Co. tulajdonosa volt. A Carrier Corporationt 1979-ben felvásárolta a United Technologies Corporation (UTC). Az UTC általi felvásárlás előtt a vállalat Carrier Air Conditioning Company néven volt ismert. 

A Tennessee állambeli Lewisburgban székhellyel rendelkező International Comfort Products (ICP) vállalatot 1999-ben vásárolta fel a Carrier. Az 1990-es években a Carrier abbahagyta a “Day & Night” márka használatát (amely a BDP divízió “D” volt, vagy Bryant-Day & Night-Payne), de 2006-ban az ICP újjáélesztette. 

2001-ben a Carrier a világ legnagyobb légkondicionáló, fűtő és hűtőszekrény berendezések gyártójaként szerepelt, 42 600 alkalmazottal és 8,9 milliárd dolláros bevétellel. Azonban 2001-ben bejelentették, hogy bezárják a New York-i DeWitt-i üzemet, ami 1000 alkalmazott elbocsátásához vezetett. 

A vállalat történetében számos felvásárlás és egyesülés is szerepel. Például 2004-ben a Carrier megvásárolta a Linde hűtéstechnikai leányvállalatát, majd 2006-ban a Sensitech, Inc.-t, egy logisztikai és nyomon követési technológiai szolgáltatót. 2013-ban a Carrier, az Otis és a United Technologies Fire and Security egyetlen leányvállalatban, a UTC Building & Industrial Systems vállalatban egyesült.  

A vállalat azóta kibővült a kereskedelmi hűtőberendezések, élelmiszeripari berendezések, valamint tűz- és biztonságtechnológiák gyártásával. 2022-re a Carrier több mint 52 000 alkalmazottal szolgálja ügyfeleit 160 országban hat kontinensen, és 20,4 milliárd dolláros bevétellel rendelkezik 

 

@szerelvenybolt.hu Te hogy bírod ezt a meleget? 🥵 Carrier klímák már készletről a Szerelvénybolt.hu-n! 🥳❄️ #szerelvénybolt.hu #klíma #légkodni #airconditioner ♬ eredeti hang – szerelvénybolt.hu - szerelvénybolt.hu

 

Miért válaszd a Carrier Extreme2 split klíma berendezéseket? 

  • -20°C-ig fűt 
  • Távirányítóba épített hőmérséklet érzékelő 
  • Magas szűrési hatásfokkal rendelkezik, de erről majd a következő videóban beszélek 
  • Öntisztítás - Kiszárítja a beltéri egységet, így elkerüli a penészesedést.
  • Öt szűrési egységből álló levegőszűrő, van külön nagyobb, kisebb részecskék kiszűrésére, szerves vegyületek és szagok eltávolítására használt megoldás. valamint C-vitaminos szűrő ami  C-vitamint bocsát ki a térben, fokozva a légkondicionáló működése során, és ez jótékony hatással van a felhasználók bőrének egészségére 
  • UV lámpák használatával megakadályozza a baktériumok elterjedését. 
  • Speciális korróziógátló bevonat a hőcserélőkön, Ötször ellenállóbbá teszi a készüléket a legdurvább környezetekkel szemben, mint például a tengerparti területeken vagy savas esőben 
  • Természetesen WI-fin keresztül is vezérelhető! 
  • Felsőkategóriás minőség középkategóriás ár! 
  • Cetelem áruhitellel akár 0 Ft önerővel, 0 % THM-el 6 hónapos futamidővel megvásárolhatod 
Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés