Barion Pixel Fég Légkondicionáló Berendezések: Magyar Minőség – Szerelvenybolt.hu Fég Légkondicionáló Berendezések: Magyar Minőség | Szerelvenybolt.hu
Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Fég Légkondicionáló Berendezések: Magyar Minőség

02 Sep 2024

Fég Légkondicionáló Berendezések: Magyar Minőség

A Fég légkondicionáló berendezései Magyarországon készülnek és gyártják őket. A Fég nemcsak az elpárologtatót és az összes hőcserélőt, hanem a csöveket és számos egyéb alkatrészt is saját maga állítja elő. Az elektronikát Japánból szerzik be, míg a kompresszor a neves GMCC márkától származik. 

Környezetbarát és Hatékony Hűtés 

A Fég légkondicionálók R32-es hűtőközeggel működnek, amely környezetbarát és hatékony megoldást kínál a hűtésre.  

Környezetbarát és Hatékony Hűtés 

A berendezések téliesítettek, csepptálcafűtéssel is rendelkeznek, ami biztosítja a zavartalan működést még hideg időben is. 

Modern Technológia és Kényelmi Funkciók 

A beépített Wi-Fi modulnak köszönhetően a légkondicionálók applikáción keresztül okostelefonról is vezérelhetők. Az öntisztító funkció meghosszabbítja a berendezés élettartamát, és tisztább, egészségesebb levegőt biztosít a helyiségben. A napi egyszeri ki- és bekapcsolás időzíthető 24 órás intervallumon belül, és áramkimaradás esetén is az előző beállítások szerint működik tovább. 

Gyors és Hatékony Hűtés

A Turbo hűtés funkcióval a helyiség rövidebb idő alatt hűthető le, míg az automata és energiatakarékos üzemmódok beállíthatók a maximális kényelem és hatékonyság érdekében. A rejtett kijelző éjszakára elsötétíthető, így nem zavarja az alvást.

Kiváló Teljesítmény és Megbízhatóság

A Fég légkondicionálók 20 °C külső hőmérsékletig képesek fűteni, és három fokozatú ventilátorral rendelkeznek. A H-tarifa igénylésére is jogosítanak, ami további költségmegtakarítást jelenthet. Az esztétikus megjelenés és a 3 év garancia pedig biztosítja, hogy hosszú távon is elégedett legyen a vásárló

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés