Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Az Aristonnal most visszanyerheted kazánod árát

12 Sep 2019

Az akcióban résztvevő termékek:

  • Ariston Clas One
  • Ariston Genus One
  • Ariston Alteas One

Az akció időtartama: 2019. szeptember 1. – 2019. november 30.

Bárki, aki ezen időszak alatt vásárol nálunk a fenti három Ariston kazáncsalád közül, majd pedig a vásárlást igazoló blokk másolatát és a termék fotóját elküldi az Ariston Facebook-oldalának privát üzenetben, az részt vesz a nyereményjátékban, mely során egy szerencsés visszakapja a készülék teljes árát.

Amit ezekről a kazánokról tudni érdemes

Ariston Clas One sorozat

Innovatív, kifinomult vonalvezetés, magasabb színvonal, új technológia és anyagok jellemzik a termékcsaládot. Érintőképernyős kijelzője kényelmes és felhasználóbarát, segít a hőmérséklet-vezérlésben. Gépszerkezete kompakt, könnyen hozzáférhető. XtraTech hőcserélővel lett ellátva, mely a nagyobb csöveknek köszönhetően jobb vízáramlást biztosít, ezzel növelve a fűtési teljesítményt. Akár 94%-os hatásfokkal is működhet, energiahatékony és hosszú élettartamú. Ariston Netalkalmazással összekapcsolva távolról is vezérelhető az otthon melege. Kisgyermekes családok is bátran választhatják, hiszen kezelőfelülete gyerekzárral ellátott.

Ariston_Genus_One.jpgAriston Genus One sorozat

Az Ariston Clas One-nál is fellelhető tulajdonságok mellett  automatikus égésvezérlésű, továbbá olyan gyújtásvezérlő rendszerrel rendelkezik, mely alkalmazkodik a gázminőséghez, így érzékelve a gáz jellemzőit. Ariston Nettel összekapcsolva okostelefontról, tabletről vagy számítógépről is folyamatosan megfigyelés alatt tartható, szabályozható.

Ariston Alteas One

ariston_alteas-one-design-01-big.jpgA modern, edzett üveglappal megálmodott Ariston Alteas One szintén a fentiekhez hasonló tulajdonságai mellett még auto, komfort, és gondoskodás funkcióival teszi a fűtést még kényelmesebbé. Auto funkciójával a fűtés automatikusan beállítható, komfort funkciója a hideg víz pazarlását csökkenti, gondoskodó funkciója pedig azonnal jelez, amint bármilyen ellenőrzés vagy karbantartás szükséges az eszköznél.

Ha megérett a kazáncsere, akkor most érdemes lecserélni, hiszen a 2019. november 30-áig nálunk vásárolt Ariston Clas One, Genus One, és Alteas One készülékeknek akár még az árát is visszanyerheted!

A nyereményjátékban résztvevő termékek ide kattintva érhetők el.

A játék teljes szabályzata pedig itt olvasható.

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés