Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Kényelem, elegancia és víztakarékosság zuhanyszettbe zárva

08 Aug 2019

 

A gyors felszerelhetőség mellett kiemelt figyelmet fordítottak az esztétikára és funkcionális újdonságokra. A GROHE Tempesta, Euphoria és Euphoria Smartcontrol termosztátos zuhanyrendszerek bármilyen stílusú fürdőszobában megállják a helyüket. Közös tulajdonságuk, hogy:

  • Pillanatok alatt repítenek egy kényelmes és kellemes zuhanyzás közepébe.

TurboStat technológiával lettek ellátva, ami azt jelenti, hogy szempillantás alatt állítja be a tökéletes, változatlan hőmérsékletet, mely kitart az egész zuhanyzás ideje alatt. Mindeközben DreamSpray moduljaik garantálják az optimális vízsugarakat, egyenletes áramlást biztosítva a fúvókákból, azonnal reagálva az ingadozásokra. Továbbá fej- és kézizuhannyal egyaránt fel vannak szerelve.  A fejzuhanyok nagy, kerek tárcsája pedig az esőztetők érzését hozzák el saját fürdőszobánkba, tökéletes megoldást nyújtva a relaxáláshoz. Vízsugaraik állíthatók.

  • Egyszerűbb tisztíthatóság, higiénikusabb megoldások. 

SpeedClean szilikon fúvókáik borzasztó egyszerűen tisztíthatók, gyorsan, akár egy mozdulattal vízkőtől mentesíthetők. Starlight krómfelülettel lettek beborítva, így ellenállóbbak a szennyeződésnek és elhomályosodásnak, illetve tisztántartásukhoz elég egy száraz ruha is.

  • Gyors és könnyű felszerelhetőség, energiatakarékos használat.

Egyszerűen falra szerelhető kivitelben álmodták meg őket, így a fürdőszobák többségébe hamar felszerelhetők. Modern, letisztult külsejük jól illeszkedik bármilyen stílushoz. Termosztátos zuhanyrendszerüknek köszönhetően víztakarékosabbak a hagyományos zuhanyzókhoz képest. Maximális 38 °C-os vízhőmérsékletre lettek korlátozva, így a forrázás veszélye is kizárt.

A GROHE Euphoria és egyel komolyabb testvére, az Euphoria Smartcontrol ezeken túl nagyobb fejzuhannyal és további relaxáló vízsugárbeállításokkal lettek ellátva, így az esőztető mellett masszázsfuncióval is használhatók. Emellett további víztakarékos modulokkal beépítve szorítják vissza a vízpazarlást.

A GROHE tervezői egy másik szálat is útjára indítottak. A Grohtherm termékcsalád tagjainál is ragaszkodtak az energia- és környezetkímélő termosztatikus megoldásokhoz. A könnyen tisztíthatóság és higiénikus tulajdonságoknál maradva, CoolTouch funkcióval látták még el őket, így a csaptelepek felülete sosem forrósodik fel. A kézizuhany vízsugarai gombnyomásra változtathatók, a fejzuhanyt esetükben viszont elhagyta a gyártó. Gyerekes családoknak kifejezetten ajánlott csökkentett vízfogyasztásuk és forrázásvédelmi moduljainak köszönhetően. 

Mindezek a termékek ráadásul most kedvezményesen áron vásárolhatók meg webáruházunkban. Válassza ki, hogy melyik zuhanyrendszer keltette fel érdeklődését, és rákattintva megmutatjuk a termék további tulajdonságait!

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés