Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Velünk is találkozhatsz az 51. Kékszalag Vitorlásversenyen

10 Jul 2019

Az 51. Kékszalag Vitorlásverseny kitelepülőjeként a szurkolás mellett egy magasabb szintre szeretnénk helyezni a mellékhelyiség-használatát, annak technológiai újdonságainak bemutatásával. A Geberit szanitermárka közreműködésével elhozzuk néhány napra a legújabb fejlesztéseket és higiéniai megoldásokat a Balaton északi partjára.

Bármennyire is igyekszünk az illemhelyiség tisztítása során, a hagyományos, peremes WC-k üreges részei kórokozók sokaságát rejtik magukban, nem beszélve a koszról és vízkőről. A Geberit megoldásai hátat fordítottak mindezeknek és az intim higiénia egy új szintje felé léptek egy nagyot. Az olyan extrább funkciók mellett, mint szennytaszító felület vagy lecsapódásmentes ülőke, a beépített bidéfunkció hozzájárul a magas komfortérzethez és higiénikusabb mindennapokhoz. Így a friss zuhanyzás élményét hozzák el nekünk minden mosdóhasználat után. Kitelepülésünk során mindezek mellett egy olyan beépíthető, szagelszívó eszközt is bemutatunk, ami úgy gondoskodik a fürdőszoba frissességéről, hogy a WC-ből közvetlenül szívja el a kellemetlen szagokat.

Elöljáróban ennyit szeretnénk csak elárulni az innovatív WC-megoldásokról. Várunk mindenkit sok szeretettel az idei Kékszalagon, ahol a szurkolás mellett hasznos fürdőszobai tanácsokkal is ellátunk minden érdeklődőt!

Gyertek el, és szurkoljunk együtt!

Ha részt veszel eseményünkön, köszönjük, hogy Facebookon is visszaigazolsz rá.

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés