Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Sarok

Rendezés:
Nézet:
Előleggel előrendelhető
57.500 Ft
Előleggel előrendelhető
196.990 Ft

A Ravak kád ravaszul jó döntés!

A Ravak kád minőségi és megbízható választás. De mégis milyen típust preferáljon? Nem érdemes megfeledkeznie arról, hogy a kád a kinézetével komolyan megváltoztatja az érintett fürdőszoba hangulatát. Ezért nem mellékes, hogy milyen stílusjegyekkel megáldott alternatívát preferál. Ha a jellemvonások összhangban állnak a közvetlen környezet jellemzőivel, akkor minden a legnagyobb rendben.

Az aszimetrikus variáns kiváló döntés, ha csupán egy zsebkendőnyi fürdőszobája van, míg a dupla sarokkád a bőséges hellyel rendelkező fürdőkbe tökéletes. A széles, egyenes peremű variáció akkor a leginkább kézen fekvő verzió, ha a különböző kozmetikumokat, és egyéb flakonokat a kád peremén kíván tárolni.

A kád konkrét milyenségét két tényező befolyásolja markánsan. Egyrészt a felhasznált alapanyagok milyensége és másrészt a kialakítás aprólékossága. A Ravak nemcsak egyszerűen kádakat gyárt a jelen vevőinek, hanem kádakat a jövő alkalmazóinak is. Ugyanis a pazar jellemvonásokkal megáldott alkotásokra tíz év garanciát vállal a cég, mintegy kezeskedve a megbízhatóságukról.

Az akril, mint alapanyag kifejezetten divatos a kádak gyártása során. Napjainkban az akril nagy népszerűségnek örvend. Merevsége, szilárdsága és tartóssága garantálja a hosszú élettartamot. Felülete könnyen tisztítható, antibakteriális, nem porózus. A formáját nem veszíti el, sőt meleg, barátságos hatást kelt.

A Ravak kád védjegye a megbízhatóság! A kádvásárlás felelősségteljes és nem naponta ismétlődő feladat, éppen ezért elengedhetetlenül fontos, hogy olyan típus mellett tegye le a voksát, mely minden szempontból tökéletes. A Ravakkal minőségi alternatívával gazdagíthatja életét.