Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Szabadon álló mosdók

Rendezés:
Nézet:
Előleggel előrendelhető
82.990 Ft

Az Alföldi mosdó vitathatatlan előnyei

Az Alföldi mosdó túlzás nélkül tökéletes döntés, ha olyan fajanszot keres, mely hosszú élettartamot, nagyfokú ellenállóságot és persze pazar megjelenést kínál. Ritka, hogy egyetlen választás mind a három területen helytálljon, de az Alföldi ezt teszi, évtizedek óta. A termékei szinte bármilyen fürdőszobai arculatba beilleszthetőek, így teljesen mellékes, hogy ön a klasszikus vagy modern stílust preferálja, a gyártó mindegyik variációra talál szemrevaló megoldást.

A hosszú élettartam fontossága nem túlságosan meglepő kritérium. Hiszen ki az, aki szívesen cserélgetné mondjuk havonta a fajanszát? Valószínűleg senki. Ráadásul a beépítés, még nagy odafigyelés mellett is felfordulással jár, aminek az elkerülése és mértékének a minimalizálása kifejezetten pozitív tett. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy az nevezhető megtérülő, mégpedig maradéktalanul megtérülő befektetésnek, mely nemcsak a vétel pillanatában tekinthető kedvező lépésnek, hanem sokkal később, az elégedett használat fényében is. A nagyfokú ellenállóság nemcsak azt jelenti, hogy a mosdónak tűrnie kell a fizikai, mechanikai hatásokat, hanem a tisztítószerekkel szembeni ellenállást is magában foglalja. A könnyű és problémamentes tisztításhoz egyébként ez is hozzátartozik, mint alapvető elvárás. Ha nem kell komoly energiákat megmozgatnia azért, hogy csillogóvá varázsolja legújabb szerzeményét, akkor öröme és felhőtlen boldogsága garantálható.

Az Alföldi mosdó esztétikumban és praktikumban is egyeduralkodó!

Ha úgy gondolja, hogy vásárlása során kizárólag a minőség preferálása lehet az egyetlen követendő út, akkor a legjobb ösvényen jár. Az Alföldi nem hagyja cserben, megbízhatóságának köszönhetően mind gyakorlati szempontból, mind a megjelenés tekintetében hibátlan konstrukciókkal szolgál.