Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Kerámiák/Fajanszok

Kiváló minőségű Alföldi kerámiák / fajanszok hatalmas választékban!

Önnek is minőségi fajanszokra van szüksége otthonában? Cége építkezéssel foglalkozik és fontos az Ön számára is a tökéletes mellékhelyiség megtervezése és felszerelése? A Szerelvénybolt.hu kiváló minőségű Alföldi gyártmányú fajanszokat biztosít hatalmas választékban és elérhető áron azok számára, akik nem érik be félmegoldásokkal a mellékhelyiségben. Örökéleten át használható bidécsészék, piszoárok, valamint álló-, fali- és monoblokkos wc csészék is kaphatók webáruházunkban, melyekkel Ön is teljessé teheti a fürdőszobát.

Az otthoni fürdőszobákban egyre népszerűbbek az Alföldi termékek, melyekre mind jellemző a hosszú élettartam, a könnyű tisztíthatóság, valamint a tisztítószerekkel szembeni megfelelő ellenállóképesség, amely azt jelenti, hogy a tisztítás során a máz fénye nem tompul, továbbá ellenálló az ütéssel és a hőmérsékletváltozásokkal szemben is. Ha publikus mellékhelyiséget kell fajansz termékekkel felszerelnie, akkor kiváló minőségű piszoárokat is biztosítunk, melyek különböző magasságokba is felszerelhetők és változatos öblítőrendszerekkel érkeznek. Az otthoni fürdőszobába ideális választásnak szoktak bizonyulni az Alföldi, valamint Duravit wc csészék, melyek több különböző kiszerelésben is elérhetők annak megfelelően, hogy mélyöblítésű, álló, fali vagy egyéb verzióra van szüksége. Elegáns letisztultság, hatékony felépítés és megfizethető ár. Ezeket biztosítják Önnek is a Szerelvenybolt.hu-nál kapható fajanszok, melyek pár kattintással meg is rendelhetők webáruházunkon keresztül. Ismerje meg termékeinket még ma!