Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

MagyarBrands díjas a Szerelvénybolt Kft.

MagyarBrands díjat nyertünk a hazai üzleti márkák díjazásán. Hálásak vagyunk a kitüntetésért, a szakmai zsűri és a fogyasztók bizalmáért és elismeréséért.

A MagyarBrands program kilenc éve díjazza a legeredményesebb Magyarországon született vagy magyar alapítók által létrehozott márkákat. A díj egyik célja, hogy a kiválóságot és megbízhatóságot garantálja ezáltal segítve a fogyasztók eligazodását. Az értékelés egy széles körű folyamat és elemzés eredménye. A pénzügyi adatok átvizsgálása mellett és felállított kritériumrendszer alapján, a szakmai zsűri és a fogyasztók együttes bevonásával történik. Büszkék vagyunk rá, hogy a Szakmai Bizottság döntése alapján a Szerelvénybolt Kft. kiváló márkának számít, a hazai üzleti márkák egyik TOP tagjaként.

Köszönjük az elismerést és a bizalmat. A jövőben azon dolgozunk, hogy vásárlóink elégedettségét egy magasabb szintre emeljük.