Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Kondenzációs gázkazán tárolóval

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
498.500 Ft
Raktáron
618.721 Ft
Előrendelhető
573.990 Ft
Előrendelhető
628.500 Ft
Előrendelhető
1.587.664 Ft
Raktáron
419.990 Ft
Raktáron
604.275 Ft
Előrendelhető
633.758 Ft
Raktáron
660.137 Ft
Raktáron
679.841 Ft
Raktáron
694.936 Ft
Raktáron
441.960 Ft
Előrendelhető
545.973 Ft
Előrendelhető
628.650 Ft
Raktáron
450.215 Ft
Raktáron
494.340 Ft

A tárolós kondenzációs kazán sosem hagyja cserben!

A tárolós kondenzációs kazán tudatos beruházás, ami az elégedett használatnak köszönhetően sokszorosan megtérülhet. A kombi alternatívák egyik leginkább kézzel fogható pozitívuma, hogy nem kizárólag a fűtés oldható meg a segítségükkel, hanem a melegvíz nyerés is. Természetesen ahhoz, hogy ezt az extra komfortot maximálisan kiélvezhesse fontosak a hőszükséglettel kapcsolatos adatok, ugyanis például az adott típus teljesítményét ezekhez az értékekhez viszonyítva választhatja ki, reálisan.

A melegvíz igény szintén prioritást élvez. A tárolós kialakítás vitathatatlan előnye az átfolyós rendszerrel szemben, hogy nagy mennyiségű víz nyerhető a segítségével, pár pillanat leforgása alatt. Annak tehát nem áll fenn a veszélye, hogy nincsen elegendő melegvíz, mert például egyszerre két helyiségből is vételezni szeretné azt (konyha és fürdőszoba). Nyilván a tárolásra specializált készülékek helyigénye nagyobb, az átfolyós variációkhoz képest, ezért amikor az elhelyezésen gondolkodik, akkor érdemes a konkrét paraméterekkel számolnia.

Speciális esetekben a külső tároló használata sem elvetendő ötlet, de ennek csak akkor van realitása, ha extrém sok melegvízre van szüksége, például esőztetős vagy hidromasszázs zuhany alkalmazásánál. A kondenzációs technológia innovatív, forradalmian újító elgondolás. A lényege, hogy az égés során keletkező égésterméket a rendszer újra felhasználja, ugyanis így plusz hőenergia nyerhető. A folyamat végén a füst kevesebb környezetszennyező anyagot tartalmaz, miközben a készülék üzemelése roppant gazdaságos, lévén a plusz energiának köszönhetően kevesebb gáz fogy el. A tárolós kondenzációs kazán működése a fenti elven alapul, azzal kiegészítve, hogy a tárolónak hála váratlan helyzetekben sem kell a melegvizet mellőznie.