Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Kád csaptelep

Kád csaptelepek beépíthető, többkaros és termosztatikus változatokban is, elérhető áron

 

Minden modern fürdőszobába kell egy megbízható kád csaptelep, hiszen szükséges a fürdéshez, zuhanyzáshoz, egyéb tevékenységekhez. A jó hír az, hogy manapság rengeteg különböző kád csaptelep érhető el az Ön számára is webáruházunkban. Választhat egykaros, kétkaros, beépíthető és egészen modern termosztatikus csaptelepek közül is, melyek a legnagyobb komfortot biztosítják a felhasználók számára. Kiemelt forgalmazója vagyunk a legjobb minőségű Hansgrohe termékeknek, melyek egy életen át megfelelő szolgálatot teljesíthetnek az Ön fürdőszobájában is. Rengeteg különböző dizájn és megvalósítás, valamint elérhető árak várják, ha nálunk vásárol.

Előszeretettel ajánljuk, hogy próbálja ki legújabb termosztatikus csaptelepeinket például a Hansgrohe Axor Starck 4 lyukú kádperemre szerelhető, termosztáttal felszerelt termék személyében, mely sok szempontból minőségi választásnak számít. Az Axor termékcsalád megnyerő formáival egy modern fürdőszoba kiváló kiegészítője lehet, ráadásul a termosztátnak köszönhetően beállíthatja előre a hőfokot, és nem kell hosszas időn keresztül bíbelődni azzal, hogy magunknak beállítsuk az ideális hőfokot. Az Axor termékeket számos olyan technológiai újítással látták el termékeiket, melyek megkönnyítik és élvezetesebbé teszik az Ön életét is a fürdőszobában. Rendkívül modern és megbízható termékcsalád, mely eddig mindenkinél bevált! Hansgrohe kád csaptelepeink rengeteg lehetőséget kínálnak az Ön számára is. Ha egészen modern termosztatikus, vagy csak egyszerűbb egy- vagy kétkaros csaptelepeket keres, akkor nálunk tökéletes helyen jár!