Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Indirekt tároló 2 hőcserélővel

A 2 hőcserélővel rendelkező indirekt tárolók azokban az esetekben tekinthetők ideális választásnak, amikor a használati melegvíz előállítása két forrásból is történhet. Így a 2 hőcserélős indirekt tároló alkalmas például egy gázkazán, illetve egy szolár rendszer által biztosított melegvíz fogadására és hatékony tárolására. Tekintse meg kínálatunkat, válasszon megfelelő 2 hőcserélős indirekt tárolót az árak, méretek és egyéb műszaki paraméterek alapján!
Rendezés:
Nézet:

Az indirekt tároló direkt előnyei

Az indirekt tároló élettartamának hosszát annak jellemvonásai egyértelműen meghatározzák. Ha bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy mely gyártó termékeit preferálja, akkor apelláljon a tapasztalati évek számára, ami sohasem csal. A Hajdú például az ötvenes évek óta van jelen a magyar piacon, igaz eleinte kizárólag centrifugákkal és mosógépekkel foglalkozott a cég, ám az esztendők sodrásában jócskán kibővült a termékpaletta. Ma már, ha a meleg víz előállítása kerül a célkeresztbe, akkor automatikusan a gyártó neve az első, ami releváns árukapcsolásként az emberek eszébe jut.

Visszatérve a legfontosabb tulajdonságokra. A tárolónak ellenállónak kell lennie ahhoz, hogy hosszú távú megoldásként szolgáljon. A folyamatos hőingadozást legalább olyan jól kell tudnia kezelni, mint a vízkövesedést, mely sajnos különösen hazánkban (a nagy keménységi fokú víz miatt) súlyos probléma. A zománcozás mértéke kiválóan tanúskodik arról (hány rétegről van szó), hogy mennyire strapabíró a tároló és mi az, ami elvárható tőle: élettartamban és teljesítményben. A korrózió elleni védelem sem lehet kérdéses, ám amennyiben megbízható vállalatot priorizál, úgy külön ezekre a jellemzőkre nem kell nagy hangsúlyt fektetnie, hiszen azok meglétét szavatolja a cég.

Az indirekt tároló komfortosan praktikus megoldás!

A két csőkígyós kialakításnak köszönhetően kényelmesen érhető el a meleg víz - a kívánt mennyiségben. A tárolót szinte bármilyen fűtőberendezéssel össze lehet kapcsolni, akár napkollektorokkal is, ez óriási szabadságot jelent a meleg víz produkálása során. Az acéltartály tisztíthatósága nem egy utolsó szempont, hiszen idővel a lerakódásokat, vízkövet muszáj eltávolítani, ezzel is megelőzve a jövőbeni kellemetlenségeket.