Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Tiszta, szűrt víz egy karnyújtásnyira, az Ön otthonában

12 Dec 2017

Belegondolt már, hogy mennyi energiát és pénzt spórolna vele? Ráadásul egy liter palackozott víz előállítása 7 liter édesvizet emészt fel, nem beszélve az energiaigényről és CO2 kibocsátásról, amivel jár. Ugye nem hangzik valami túl jól? Ráadásul mindig pont az a víz nincs otthon, amit éppen inna (mentes, savas vagy enyhén bubis)? Mit tehet, hogy mindez megváltozzon?

A hazai csapvizek minősége és tisztasága sajnos sok helyen megkérdőjelezhető. Az elöregedett vezetékekből kioldódó anyagok és szagok nem mindig hozzák meg a kedvünket egy pohár csapvízhez. A vezetékrendszer felújítása pedig, főleg egy társasház esetén, komoly költségekkel és munkálatokkal jár. Van más megoldás?

Képzelje el, hogy a megtisztított, hűs víz csak egy gombnyomásnyira van Öntől! A GROHE Blue Home vízrendszer beépített szűrővel és CO2 tartállyal felszerelt konyhai csapból és hűtőegységből áll. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy egyenesen a csapból engedve élvezheti a szűrt, tiszta víz fenségesen frissítő ízét szénsavmentes, enyhén szénsavas vagy szénsavas variációban. A GROHE Blue Home vízrendszer több mint 60%-kal csökkenti a CO2 kibocsátást, hűtőegységének köszönhetően az 5 és 10 °C közötti tiszta víz egész nap rendelkezésére áll.

Mi jellemzi a GROHE Blue Home vízrendszert?

Elegáns és időtálló dizájn, mely illik minden konyhai stílushoz. Keskenyen kialakított hűtő, mely elhelyezhető bármilyen, legalább 30 cm-es konyhai szekrényben.

Ideális kisgyermekes családoknak, hogy mindig tiszta, friss vizet adhassunk gyermekeinknek!

Ha az Ön otthonából sem hiányozhat többé a GROHE Blue Home vízrendszer, rendelje meg most webáruházunkból online, és pár nap múlva már friss tiszta vízzel olthatja szomját!

Mit nyújt még a GROHE Blue Home vízrendszer Önnek?

  • Kellemes íz köszönhetően a GROHE Blue Filternek, mely finomabbá varázsolja a vizet.
  • Háromféle víz előállítására képes: szénsavmentes, enyhén savas, szénsavas.
  • 5 és 10 °C közötti vízhőmérséklet a frissítően hűs élményért, mely egyenesen a csapból folyik, felszabadítva rengeteg helyet a hűtőben.
  • Néhány egyszerű lépésben beszerelhető, így pillanatok alatt élvezhető a tiszta víz, egyenesen konyhájából.
  • Felhasználóbarát kialakításának köszönhetően könnyen és egyszerűen használható. A karon található LED gombok megkönnyítik a víztípus kiválasztását.
  • Karbantartása egyszerű, a szűrő és a CO2 palack pillanatok alatt kicserélhető, könnyen és gyors szállítással rendelhető egyenesen a márka webáruházából.
  • Két izolált vízvezető csövön keresztül normál csapvizet és tiszta, szűrt vizet biztosít.
  • A termék háromféle csapteleppel érhető el.

Nyisson az egészséges életmód felé, mindezt úgy, hogy környezete is meghálálja! Gondoljon a jövőjére és egészségére! A tiszta víz még sosem volt ilyen egyszerűen elérhető, akár csak egy karnyújtásnyira Öntől!

Rendelje meg most a GROHE Blue Home vízrendszert csappal és víztisztítóval együtt!

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés