Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

HOMEINFO kuponhetek a Szerelvényboltnál

26 Feb 2021


A HOMEINFO Kedvezmény Hetek az első országos szakmai összefogás építkezés, felújítás és lakberendezés témakörben. A akcióban résztvevő kedvezményre jogosító kuponokat áruházainkban és webshopunkban is felhasználhatod fürdőszobai termékek vásárlása esetén. A letöltött vagy kinyomtatott kuponokat 03.01 - 03.15. között tudod felhasználni.


Hogyan használhatom fel a kupont?

Áruházainkban
A felhasználni kívánt kupont elfogadjuk okos telefonodon és kinyomtatott formában is. A kupon azonosítás után lesz érvényes, melyet értékesítő kollégáink tudnak azonosítani. A HOMEINFO kuponhetekben az összes áruházunk részt vesz, ezeknek listáját ide kattintva találod meg.

Webáruházunkban
A webáruházunkban utólagos érvényesítés írunk jóvá. A vásárlási folyamat végén, a rendelés összegzésénél kell feltűntetni a „Rendelés megjegyzése” mezőbe a kuponkódodat. A rendelés feldolgozása során érvényesítjük a kedvezményt, melyet visszaigazolásunkban fel is tűntetünk.


Hogyan kapom meg a kuponomat?

  1. Regisztrálj a HomeInfo weboldalán. Ezt megteheted e-mail címeddel, Google vagy Facebook fiókoddal is. Ha már van HOMEINFO.hu regisztrációd, azzal a felhasználóneveddel és jelszavaddal is be tudsz lépni a HOMEINFO Kedvezmény Hetek weboldalára.
  2. A kuponok megtekintésére csak azok megvásárlását követően van lehetőséged. Ezt követően a kuponra kattintva megtalálod a QR kódodat, egyedi kódodat vagy online kódodat.
  3. A kupont kinyomtathatod, letöltheted PDF-ben vagy e-mailben is kiküldik neked. A személyes beváltás esetén a kupont mindenképp vidd magaddal, különben nem fogod tudni érvényesíteni a kedvezményt.


Meddig tudom felhasználni a kuponokat?

2021.03.01 - 2021.03.15.:ebben a két hétben tudod felhasználni a letöltött kuponokat. Ennél korábban vagy később a kuponok nem beválthatóak

Ha további információra van szükséged a kuponokkal kapcsolatban, látogass el a HomeInfo oldalára.


Melyek azok a termékek amikre vonatkozik?

TERMÉKEK LISTÁJA


A HOMEINFO kuponjai nem összevonhatóak, egymással nem kombinálhatóak!

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés