Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Hogy rendezzem be a nagyméretű fürdőszobámat?

29 Aug 2022

Elsőre azt gondolnánk, hogy a nagyobb hely könnyebbé teszi a berendezést, ami részben így is van, de a tervezés itt is hozzáértést és körültekintést igényel. A nagyobb fürdő feltételezi, hogy több lakó osztozkodik rajta, így a tervezés és berendezés során több személy igényeit, szokásait kell összehangoltan kielégíteni.


RAVAK FORMY

RAVAK FORMY termékcsalád modern megjelenése arany középút a családtagok különböző ízlésvilága között. A letisztult, divatos, egyenes formatervezés mellett a kényelemre is ügyeltek a tervezés során.

A fürdőkád, zuhanyzó kérdése sokszor megosztó a családtagok között. Valaki a gyors tusolást, valaki a hosszas pancsolást, feltöltődést szereti. Mivel a helyiség paraméterei engedi, nem kell kompromisszumot kötni. Így biztosan mindenki igényeit kielégíti a fürdőszoba. A WALK IN zuhanytálca nélküli zuhanyzó csak egy üvegfallal választja el a tusolót a fürdőszoba többi elemétől, így nem érezzük zsúfoltnak a környezetet, egyszerűen illeszkedik bármilyen fürdőszobai stílushoz.


Milyen további elemekkel tehetjük kényelmesebbé és modernné a fürdőt?

RAVAK CHROME kádperemre szerelhető vízesés csaptelepe amellett, hogy betölti alapvető funkcióját, vizuális élményt is biztosít. Továbbá nem mehetünk el szó nélkül a termosztátos zuhanyoszlop mellett sem, melynek előnye, hogy azonnal kiegyenlíti a csőrendszer nyomásszintjének ingadozását, és így biztosítja a beállított hőfokú víz állandó ellátását. Az esőztető zuhanyfej pedig pillanatok alatt egy kellemes nyári zápor alá repít minket.

Ha Te is kedvet kaptál a fürdőszoba felújításához, akkor jó helyen jársz. Webshopunkban RAVAK termékek széles választékával várunk. Kattints és nézz körül!

 

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés