Tartalom átugrása

Hasznos cikkek

Négy inspiráló ötlet a RAVAKTÓL fürdőszobafelújításhoz

09 Dec 2021

Annak ellenére, hogy nem a fürdőszoba a lakásnak az a pontja, ahol a legtöbb időt töltjük el, mégis erős befolyása van mindennapjainkra. A konyha mellett sokan a fürdőszobára esküsznek, mint a lakás ékére. Itt relaxálunk és töltődünk fel, belépve kint hagyjuk a problémákat és megkezdődik az „énidő”. Fontos, hogy ezt kellemes, kényelmes és praktikus helyiségben töltsük el.

Az otthonfelújítási támogatásnak köszönhetően a családok meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni. A maximum 3 millió Ft állami támogatás minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így akár a fürdőszoba felújítására is. Vedd igénybe a vissza nem térítendő támogatást te is és add meg fürdőszobádnak, illetve magadnak a legjobbat!

Olvass tovább és a RAVAK jóvoltából négy inspiráló ötletet is mutatunk új fürdőszobád megtervezéséhez, berendezéséhez!

CLASSIC fürdőszoba – alapterület: 3,5 nm-en

A RAVAK szakértői  a 3,5 nm-es fürdőszoba tervezésekor elsősorban olyan modern, letisztult, egyenes vonalvezetésű termékeket válogattak össze, amelyek megfelelnek a mai trendeknek. A RAVAK CLASSIC koncepció fényes fehér szanitereit bézs árnyalatú, kopott és kőhatású burkolatokkal, fa és fém részletekkel párosították, színesítették. Összességében egy szokványos, bárki számára könnyen megvalósítható fürdőszobát láthatunk, amely nemcsak kényelmesen használható, de esztétikus megjelenésével a szemnek is kellemes, akár hosszú éveken keresztül is!

Kattints és válogass RAVAK CLASSIC termékeink közül!

ROSA fürdőszoba 4,6 nm-en

Ha kicsi fürdőszobánkat praktikusan rendeznénk be és a fürdőkádról sem szeretnénk lemondani, akkor a RAVAK ROSA 95 aszimmetrikus kád lesz a helyiség főszereplője.  Ez a kádtípus félúton van a szögletes és a sarokkád között, belső tere meglepően tágas, mégsem foglal nagy helyet, kádparavánnal kiegészítve pedig zuhanyozásra is alkalmas. Szép, íves vonalvezetésével tökéletesen passzol minden fürdőszobába. A kicsi terület miatt érdemes világos burkolatokat választani, hiszen a visszafogott árnyalatok optikailag tágítják a teret!

Kattints és válogass RAVAK ROSA termékeink közül!

CHROME fürdőszoba 7 nm-en

A tágasabb, 7 négyzetméteres fürdőszobához a RAVAK szakértői a magyar piac legapróbb részletekig átgondolt termékcsaládját, a közel 250 darabból álló RAVAK CHROME koncepciót álmodták meg, amelyben fürdőkád, kádparaván, többféle kivitelezésű zuhanykabin, zuhanytálca, zuhanyfolyóka, WC, bidé, mosdó, fürdőszobabútor, különféle típusú csaptelepek és még fürdőszobai kiegészítők is helyet kaptak. A termékcsaládot az ovális formavilág jellemzi.

Kattints és válogass RAVAK CHROME termékeink közül!

FORMY fürdőszoba 10,5 nm-en

Ha olyan szerencsés vagy, hogy a fürdőszoba a 10 nm-et is elérheti, akkor szinte kompromisszummentesen rendezheted be a fürdőt.  Figyelembe véve az alapterületet és a helyiség adottságait, kád és zuhanyzó is kerülhet a fürdőszobába. A RAVAK FORMY termékek letisztult, egyenes vonalvezetésükkel tökéletesen passzoltak a modern elképzelésekhez. A WALK IN zuhanytálca nélküli zuhanyzó egy zavaró átmenetektől mentes, egybefüggő üvegfelületekkel rendelkező megoldást nyújt.

Kattints és válogass RAVAK FORMY termékeink közül!

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Összehasonlítás
Általános Szerződési Feltételek
és az
this is just a warning
Bejelentkezés