Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Új szint a WC higiéniájában

Új szint a WC higiéniájában

Belegondoltál már valaha, hogy a WC pereme mennyi kórokozónak otthona? Szinte biztos, hogy igen, és emiatt te is rendszeresen tisztítod. De vajon mennyi idő alatt telik meg újra a felület velük? Mit tehetünk, hogy ne kelljen nap mint nap fertőtleníteni, ami ráadásul környezetvédelmi szepontból sem túl jó?

Az Alföldi erre talált megoldást a Optic termékcsaládjával, ami egy újabb lépést jelent mind a higiénia, mind a környezettudatosság felé. Cleanflush technológiájával a termékcsalád tagjai nyitott gyűrűs öblítésűek, törekedve a minél teljesebb öblítési felület elérésére. A mélyebb és hatékonyabb öblítésnek köszönhetően pedig a napi tisztántartás is leegyszerűsödik, így könnyebben biztosítható a higiénia a fürdőszobában.


Nemcsak hatékonyabb, de víztakarékosabb is

Amellett, hogy a nyitott gyűrűnek köszönhetően a WC-k egy mozdulattal könnyedén tisztíthatók, alkalmasak a 3/6 literes öblítés mellett a víztakarékos 3/4,5 literes öblítésre is. Az Alföldi Optic termékcsaládjánál így a fejlesztések két irányba hatottak: magasabb higiéniai szint, takarékosabb vízfelhasználással.

Kerekebb, ívesebb, szögletesebb vonalvezetésű termék is helyet kaptak az Alföldi Optic szériájában, ráadásul a paletta folyamatosan bővül.

Vagy további információért nézd meg videónkat!