Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Mosdó csaptelepek

Minőségi mosdó csaptelepek elérhető áron!

 

A mosdó alapvető része minden háztartásnak és fürdőszobának. Nem mindegy azonban, hogy örök életre választ mosdókagylót és csaptelepet, vagy 5 év után cserélnie kell azt. Válassza Ön is minőségi Grohe és Hansgrohe mosdó csaptelepeinket és biztosítsa a mosdó tökéletes kihasználhatóságát egy életen át! Minőségi bevonatokból készült csaptelepeket kínálunk, melyek elérhetők egykaros, kétkaros, infrás, nyomógombos és beépíthető kiszerelésben is, így Ön is megtalálhatja nálunk azt a megoldást, mely igényeinek legjobban megfelel. Olyan csaptelepet szeretne otthonra, mint amelyek a szállodákban találhatók? Nálunk beszerezheti a legjobb csaptelepeket elérhető, megfizethető áron.

Hansgrohe termékeinket mindenkinek előszeretettel ajánljuk, aki megbízható csaptelepeket keres, ugyanis az egyik legnagyobb múltú szanitereket gyártó vállalatról van szó, mely már 1901 óta forgalmazza termékeit. Az Axor termékcsalád az egyik legsikeresebbnek számít mind a mosdó csaptelepek, mind a kád csaptelepek terén és számos olyan kiegészítőt nyújtanak az Ön számára, mellyel hatékonyabbá és kényelmesebbé teheti fürdőszobájának használatát. A modern Hansgrohe csapoknál az EcoSmart technológia segít Önnek a hatékony víz- és energia-megtakarításban, valamint a CO2-kibocsátás csökkentésében. A speciális fúvókáknak köszönhetően a mosdó csaptelepeké fogyasztása az sokkal kedvezőbb, a QuickClean rendszer pedig jelentősen megkönnyíti a zuhanyfejek és csaptelepek tisztítását. A Szerelvenybolt.hu-nál Ön is megtalálja azt az egykaros, kétkaros, nyomógombos, infrás vagy beépített mosdó csaptelepet, mely tökéletes fürdőszobájába!