Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Superbrands díjasok lettünk

Idén tizenötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. Büszkeséggel tölt el minket, hogy a legkiválóbb márkáknak járó elismerésben mi is részesültünk.

A SuperBrands díjazás célja, hogy egy olyan védjegyet alkosson meg, ami mindenki számára egyenlőséget jelent a magas minőséggel, ezáltal a fogyasztók védelmével. A döntés és kiválasztás egy többlépcsős folyamat során, egy 45 tagú, független, marketing és vállalatvezetői szakemberekből álló bizottság értékelése alapján születik meg. Az adott ágazat szakértő és elismert szakemberei kizárólag olyan cégeket díjaz, akiknek tanúsítja szakmai kiválóságát, sikerességét és elismerését.

Ez a díj amellett, hogy biztonságot és garanciát biztosít a vásárlóinknak, pozitív visszajelzést ad a munkánkról, igyekezetünkről, hitünkről, a márkáról. Tavalyi MagyarBrands díjunk értékes visszacsatolás és hatalmas elismerés munkatársaink és cégünk működése számára. Az idei Superbrands díj elnyerése pedig igazolja, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk vevőink elégedettségéért. Ez a díj egy olyan szakmai kitüntetés, ami garantálja azt a magas minőséget, amit mi is nyújtani tudunk. Köszönjük szépen a megbecsülést és bizalmat!