Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Értem
Termékek Menü

logok

Partnereknek

Épületgépészeti kivitelezőként vagy kereskedőként tevékenykedik? Szívesen lenne a partnerünk? Mindössze három egyszerű lépésben csatlakozhat partnereink köréhez!


Miért érdemes partneri szerződést kötni velünk?

 • A nálunk rendelt termékek kiskereskedői árából nagy tételben vásárló partnereink számára kedvezményt biztosítunk.
 • Épületgépészeti munkáihoz mindent egy helyen beszerezhet nálunk.
 • Az általunk forgalmazott árucsoportok garantáltan szabványoknak, előírásoknak megfelelő, megbízható, komoly háttérrel rendelkező gyártók bevizsgált termékei.
 • Egyszerűen, gyorsan feladhatja rendelését webáruházunkban.
 • Nagyker webáruházunkban saját logójával és adataival ellátott egyéni ajánlatot készíthet megrendelőinek, melyet egy kattintással elküldhet nekik e-mailben, vagy akár ki is nyomtathat.
 • Az ajánlatban összeállított terméklistát egy kattintással meg is rendelheti.
 • Több mint 9000 m2-es raktárral rendelkezünk, így a termékek jelentős részét szinte azonnal, raktárról tudjuk szállítani.
 • Nagyker webáruházunkban akár késő este, otthonról is leadhatja rendelését.
 • Regisztrált partnereink egyéni kedvezményekkel vásárolhatnak online nagyker áruházunkban.


A partneri megállapodás folyamata:

 1. Lépjen be a http://nagyker.szerelvenybolt.hu/contactus oldalra, és adja meg a következő adatokat:
  a) Vállalat neve
  b) Vezetéknév
  c) Keresztnév
  d) E-mail cím
  e) Telefonszám
  f) Megjegyzés: Itt adhatja meg, hogy vállalata kivitelezéssel vagy kereskedelemmel foglalkozik, mióta működik, hol található a székhelye, illetve telephelye, és minden egyéb, az együttműködés szempontjából fontos információt is itt oszthat meg velünk.
 2. Az e-mail beérkezése után válaszlevélben elküldjük Önnek a Szállítási Keretszerződést. Ezt kitöltve, aláírva 2 példányban küldje vissza a vállalkozási formának megfelelő dokumentációk másolatának mellékelésével! Ha kényelmesebb, a kitöltött szerződést bármelyik üzletünkben, személyesen is leadhatja.
 3. A kitöltött keretszerződést aláírjuk, és egy példányt visszapostázunk az Ön által megadott levelezési címre, és létrehozzuk hozzáférését webáruházunkhoz. Ettől kezdve akár online, akár személyesen, bármely üzletünkben partneri kedvezménnyel vásárolhat!


A partnerré válás feltételei:

Bármely épületgépészettel foglalkozó vállalkozás –kivitelező és kereskedő egyaránt – csatlakozhat partnereink köréhez.

 • Kivitelező: Kivitelezéssel, szereléssel, megvalósítással foglalkozó vállalkozás.
 • Kereskedő: Olyan vállalkozás, amely bolti kereskedelem keretében értékesíti a Szerelvényboltnál vásárolt termékeket. Partnereink körében a hagyományos üzletek mellett a webáruházakat is örömmel látjuk.

Legyen a partnerünk! A folyamat elindításához kattintson ide!