Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Magyarország legmegbízhatóbb cégei között a Szerelvénybolt Kft.

Kiemelten megbízható AAA minősítésű tanúsítvánnyal jutalmazta cégünket a nemzetközi szinten 1908 óta működő Bisnode cégminősítési rendszer. Ilyen kiemelt értékeléssel mindössze a Magyarországi vállalatok 0,63%-a rendelkezik, mely azt jelzi, hogy cégünket a hazai elit vállalatok között tartják számon.

Az AAA minősítés vállalatunk teljes körű pénzügyi megbízhatóságáról tanúskodik, mely nemcsak beszállítói és üzleti partnereink számára nyújt biztonságot együttműködéseink során, hanem munkavállalóink számára is garanciát jelent a hosszú távú, stabil munkahely megtartására. „A tisztességes üzleti gyakorlat és a felelős vállalatvezetés indulásunk óta alappillére vállalati értékeinknek. Külön büszkék vagyunk rá, hogy értékeinket, beleértve a munkatársak felé mutatott tiszteletet és bizalmat, nemcsak családi vállalkozásként, de több milliárdos árbevételű hazai áruházláncként is sikerült megőriznünk. A munkavállalóinktól és külső forrásokból érkező visszajelzésekre mindig nagy figyelmet fordítunk, ezért is vagyunk büszkék a nemrég megszerzett Bisnode AAA tanúsítványunkra” - mondta Patonai Roland, a Szerelvénybolt Kft. tulajdonosa