Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetségéhez csatlakozott a Szerelvénybolt.hu

Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetségéhez csatlakozott a Szerelvénybolt.hu

Új taggal bővült a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, mégpedig velünk! Csatlakozásunk célja, hogy az épületgépészeti szakmát képviseljük, jövőjéért felelősséget vállaljunk. Tagságunkkal a szakmai fórumokon, konferenciákon szeretnénk a Szövetség tagjait és érdeklődőket ismereteinkkel és tapasztalatainkkal támogatni, munkájukat segíteni, a közös gondolkodást előremozdítani. 

Csatlakozásunk oka, hogy hisszük, az épületgépészet nemcsak a mindennapok életfeltételeit, emberek kényemét és elvárásait elégíti ki. A szakma funkcionalitásán túl, a jövő épületgépészeti elvárásainak, rejtett igények és kapcsolódási pontok feltárásának most van itt az ideje. Vizsgálni kell az épületgépészet környezeti hatásait és egészségügyi kapcsolatait is. Az összefüggések feltárásával az épületgépészet közelebb kerülhet az emberekhez és a tudományos, szakmai lehetőségekhez. 

Köszönjük, hogy a Szövetség a tagjai közé választott minket. Várjuk a közös munkát és sikereket!