Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Legyen otthona vízkőmentes és higiénikus!

Legyen otthona vízkőmentes és higiénikus!

Otthonunk vízminősége nemcsak szervezetünk egészségére van hatással, de háztartási készülékeink, kazánunk, vízmelegítőnk élettartamát is befolyásolja. Építkezés vagy felújítás során érdemes a lakáson belüli vízvezetékeket és vízkezelő berendezéseket is megtervezni. Egy megbízható vízlágyítóval, konyhai víztisztítóval vagy vízszűrővel megóvhatjuk készülékeinket a vízkövesedéstől, és az ezzel járó kellemetlen és költséges problémáktól. Ráadásul mindig friss, kristálytiszta és finom ivóvíz áll rendelkezésünkre, amivel egyúttal búcsút is vehetünk a palackozott víztől.

A több mint 40 éve vízszűrő berendezéseket tervező, komplex vízszűrő megoldásokat nyújtó, Európa vezető víztechnológiai vállalata, a BWT, a pincétől a padlásig, a vízszűréstől, a vízlágyításon át, a konyhai ivóvíztisztításig nyújt megoldásokat.

Mire van szükségem, mik a legfontosabb vízkezelő berendezések?

 • Központi vízszűrő használatával már abban a pillanatban kiszűrhetők a vízből a lebegő szennyeződések (homok, rozsda), amikor az beérkezik a házba, lakásba. A BWT E1 központi szűrője megvédi a háztartási készülékeket, kazánt, csaptelepek perlátorait a lebegő anyagok okozta károktól, és biztosítja szervezetünk számára a maximális vízhigiéniát.

  Védje meg Ön is otthonát és szervezetét a vízbe kerülő szennyeződésektől, és rendelje meg webshopunkban a BWT E1 központi szűrőjét!
   
 • Központi vízlágyítóval biztosíthatjuk egész otthonunkban a víz lágyságát. Így megvédhetjük a mosógépet, a kazánt és háztartási készülékeinket a vízkövesedéstől és ebből adódó meghibásodásoktól, azok költséges javíttatásától. Ráadásul a csaptelepeken és konyhai, fürdőszobai felületeken kialakuló vízkőlerakódástól is elbúcsúzhatunk. A BWT vízlágyító készülékei az ioncserélő gyantatöltetnek köszönhetően eltávolítják a víz keménységéért felelős ionokat.

  A BWT Aquadial készülékeket azoknak ajánljuk, akik az egyszerűbb megoldásokat keresik.
  A BWT AQA Perla Bio termékcsalád több funkcióval felszerelve biztosítja a vízlágyítás hatékonyságát és optimális működését.
  A BWT Perla pedig a legmodernebb IoT technológiát alkalmazva, rengeteg funkcióval és smart lehetőséggel beépítve gondoskodik a vízkőmentes, kristálytiszta vízről. Ráadásul vízszivárgás elleni védelmet is nyújt.
   
 • Konyhai ivóvízszűrő berendezésekkel megoldást találhatunk a PET palackok használatának visszaszorítására és azok cipelésére. A baktériumok 99,9%-át kiszűri, így biztosítva a csapvíz maximális higiéniáját.
  A BWT Aquaboy speciális membránszűrőjével kiszűri a baktériumokat, helytakarékos, a konyhapultba is beépíthető.

Gondoljon családja egészségére, és óvja meg készülékeit a vízkő okozta károktól!