Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Vezeték nélküli

Rendezés:
Nézet:

A gázkazán termosztát a spórolás bajnoka

A gázkazán termosztát kiválasztása lényeges feladat, ugyanis ezzel az egyszerű beszerzéssel rengeteget takaríthat meg. Hogy hogyan? Az érzékelő segítségével lehetetlen a túl, vagy alul fűtés, melyek egyaránt a fogyasztást növelik. A berendezés érzékenysége roppantul mérvadó jellemvonás. Ha például egy 0,2 celsius kapcsolási érzékenységgel büszkélkedő modellt választ, akkor a gép 20 fokra állított paraméter mellett 19,8 foknál be, míg 20,2 foknál kikapcsol. Az egyedi paraméterezhetőség is óriási pozitívum.

A frissített szoftverrel rendelkező rendszer egyik nagy előnye, hogy szinte bármilyen kétvezetékes csatlakozású kazánnal kompatibilis. Akár hat különböző programot is beállíthat a berendezésen, de a módosításra szolgáló alternatívák is igazán praktikus funkciók. Vannak helyzetek, amikor a jól megszokott rutin nem elégséges: ide tartoznak a nem várt időjárási viszontagságok (hideg a tavasz kellős közepén vagy éppen nyár télvíz idején), de akár egy kirándulás is felrúghatja az addig működő szabályokat.

A kézi hőmérséklet szabályozásnak hála ténylegesen egyéniségére formázhatja közvetlen környezetének hőfokát, ezzel együtt komfortját. A termosztát terhelhetőségének mértékét is érdemes fix alapokon nyugvó információkra helyezni. A nem megfelelő számítások, elhamarkodott ,elkapkodott elemzések akár a készülék életébe is kerülhetnek.

A gázkazán termosztát könnyen kezelhető!

A nagy gombok, és a jól látható digitális kijelzés pazar feltételeket teremtenek a gondtalan alkalmazáshoz. A hatósugár mértékét érdemes letesztelnie, bár ezek a technikai vívmányok már több tíz méterig sugároznak, vagyis egy átlagos háztartás esetén nehezen túlléphetőek a láthatatlan virtuális határok.