Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Így lehet otthona praktikus, kényelmes és környezetbarát

Mit szólna, ha lenne egy eszköze, ami jelez, legyen Ön bárhol is, ha otthonában vízszivárgást vagy folyást érzékel? Vagy képzelje el, hogy saját csapjából szűrt, szénsavas vagy mentes kristálytiszta víz folyik. Esetleg gondolt már arra, hogy a WC mennyi intim fertőzésért lehet felesleges? De nem a nyilvános, hanem otthoni sajátja. Olvasson tovább, ha szeretne egy tisztább, egészségesebb, praktikusabb otthont!

A GROHE német minőségben gyárt megbízható, sokoldalú és hasznos fürdőszobai és konyhai termékeket. Újdonságaik megalkotásánál a praktikum mellett olyan eszközöket teremtettek meg, amik a mindennapi életünket teszik kényelmesebbé és biztonságosabbá. Webshopunkban megtalálja ezeket a termékeket, melyek közül most be is mutatunk párat.


Csőtörés és elázás megelőzése a GROHE Sense, Sense Guard eszközökkel

A GROHE Sense termékcsaládját azért fejlesztette ki, hogy megelőzze az otthont sújtó súlyos vízkárokat. A Sense és Sense Guard szenzorok ugyanis azonnal jelzik, ha bajt érzékelnek. Fény- és hangjelzéssel riasztanak, mobiltelefonos alkalmazáson keresztül azonnal értesítést küldenek, és e-mail üzenetben is figyelmeztetik Önt, ha otthonában vízszivárgást vagy túlfolyást érzékelnek. Figyelik továbbá a lakás páratartalmát, és azonnal jelzik, ha felmerül a penészedés gyanúja. A téli fagykárok ellen is védenek, ugyanis a készülék a hőmérsékletet is monitorozza, és riasztást küld, ha 3°C alá esik. Ideális megoldás nyaralókba, hétvégi házakba is. A GROHE Sense vízérzékelő szenzor pár perc alatt telepíthető. Sense Guard rendszerrel is kombinálható, mely lehetővé teszi, hogy ne csak értesítést küldjön szivárgás vagy csőtörés esetén, hanem automatikusan el is zárja a vízellátást, így otthona vagy nyaralója akkor is biztonságban lehet, ha Ön épp külföldön tartózkodik, és nem tud időben odaérni vagy segítséget küldeni a probléma megoldásához.


Vessen véget a higiéniai problémáknak a GROHE Sensia Arena bidé funkciós WC-jével

Bármennyit is takarítja otthona illemhelyiségét, sajnos egyes baktériumoktól szinte lehetetlen megszabadulni. Ezek pedig fertőzést és bakteriális megbetegedést okozó baktériumok sokaságát hordozzák magukban. A Grohe Sensia Arena bidé funkciós WC-jét azért is imádjuk, mert kifejezetten a női, intim fertőzések megelőzésére fejlesztették ki. Antibakteriális felülettel ellátottak, így nehezen tapadnak meg rajta a kórokozók és a takarítás is könnyebb. Emellett a WC-fedele és ülőkéje automatikusan felnyílik, a halvány éjszakai világítás segít az éjszakai mászkálásban. Ha ez nem lenne elég, még használati szokásainkat is megjegyzi, ami azt jelenti, hogy automatikusan beállítja a kedvelt víznyomást és hőmérsékletet.


Kristálytiszta, szűrt, akár szénsavas víz a csapból a GROHE Blue Home rendszerrel

Bármennyire is jó hazánk csapvizeinek a minősége, sajnos nehéz ellenőrizni a csövek életkorát, így kórokozók sokaságát hordozzák magukban, beszennyezve vele az ivóvizet. Megoldás lehet a palackozott vizek fogyasztása, de mint tudjuk, a műanyag bolygónk egyik legnagyobb ellensége, arról nem is beszélve, hogy mennyire nehéz az állandó palackcipelgetés a boltból. A GROHE pontosan emiatt fejlesztette ki Blue Home rendszerét, mely lehetővé teszi, hogy saját csapjából kapja a szénsavas, mentes vagy enyhe kristálytiszta, szűrt csapvizet. Vízszűrője meggátolja az oda nem illő anyagok átfolyását, szabad utat engedve az ásványi anyagoknak.

Szerencsére az épületgépészet is tartja a lépést a technológia fejlődésével, és célja, hogy egy egészségesebb, okosabb, környezetkímélőbb és praktikusabb otthon tudjunk kialakítani. Válogasson termékeink között és gondoskodjon családja egészségéről, miközben védi a környezetet!