Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Hozd magaddal nyugodtan kutyusod is!

Soroksári és dunakeszi üzleteinkbe kutyusukkal együtt érkezhetnek vásárlóink. 

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a maximális szakmai segítségnyújtás és tanácsadás mellett a hozzánk érkező vásárlók a lehető legnagyobb választékból és a legkényelmesebb módon találhassák meg a számukra tetsző dolgokat.  Állatbarát csapatként tudjuk, hogy mennyire fontos, és nem mindig egyszerű a kutyás gazdiknak a programok megszervezése, hisz nem mindig adottak a feltételek és lehetőségek, hogy mindenhova magukkal vihessék kedvencüket. Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több hely biztosítja a feltételeket ahhoz, hogy ne kelljen négylábú kedvenceinket otthon hagyni. A Szerelvénybolt Kft. csapatának is régi vágya a kutyás gazdik életének megkönnyítése, és büszkék vagyunk rá, hogy a hozzánk érkezőknek, nem kell otthon hagyniuk négylábú kedvenceiket sem. Tudjuk, hogy az otthonunkba szükséges technikai eszközök pl. kazánok, radiátorok vagy épp szaniterek kiválasztása, esetleg a tökéletes csempe vagy padló megtalálása nem megy egyik pillanatról a másikra, ehhez idő kell. A kutyusok pedig nem szeretnek túl sok időt távol tölteni gazdájuktól.

Soroksári és dunakeszi üzleteinkben a négylábúakat is szeretettel és friss vízzel várjuk a nézelődő gazdikkal karöltve. Dunakeszi üzletünkben pedig nemcsak eladóink, de Rubi kutya is várja a játszópajtásokat. 

Minden gazdit és kutyusát szeretettel várunk a Szerelvénybolt Kft. üzleteiben!


Házirend kutyával érkezők részére


1. A kutya egészségügyi állapota

Csak az előírt oltásokkal rendelkező, egészséges kutya vihető be az áruház területére. Beteg, sérült, vagy tüzelő kutyával a belépés nem megengedett.


2. A kutya mérete

Kicsi: 35 cm-nél kisebb marmagasságú és / vagy 12 kg-nál kisebb kutyák, illetve
Közepes: 40-55 cm marmagasságú és / vagy 12-35 kg kutyák vihetők be az áruházba.
A fenti méretnél nagyobb kutya csak áruházvezetői engedéllyel léphet az áruház területére.


3. A kutya viselkedése

Csak pórázon vezetett kutyát lehet bevinni az áruházba. Amennyiben a kutya habitusa igényli, szájkosár használata kötelező.


4. Alapvető elvárás

A kutya ne piszkítson a területre, továbbá más vásárlókat, más kutyásokat ne zavarjon viselkedésével. Legyen fegyelmezett és nyugodt. Ne hangoskodjon ugatással. Ellenkező esetben a gazdának kötelessége elhagyni az áruházat, akár felszólításra is!


5. Az áruházban egyidőben maximum 5 kutya tartózkodhat!

Egy gazda által maximum 2 kutya vihető be az áruházba.