Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Díjnyertes közösségi kommunikáció

A vásárlóink körében is méltán népszerű Okos tippek otthonra Facebook-oldal felépítését és gondozását, illetve áruházunk közösségi média felületén, a Szerelvénybolt Kft. oldalon folytatott szakmai kommunikációt arany PRizma-díjjal jutalmazták az egyik legnevesebb hazai pr versenyen.

 

Emellett ügynökségünk, a SAKKOM Interaktív különdíjat érdemelt ki a számunkra végzett közösségi kommunikációval. Az elismerések alapját a kiemelkedő követőszám jelentette, mivel B2C közösségünk mára több mint 40 000 taggal büszkélkedhet, Szerelvénybolt Kft. oldalunkat pedig közel 10 000-en követik. A szakmai közösségi kommunikációban rejlő lehetőségek kiaknázásaként elindított szakértői napunk során rengeteg kérdést sikerült megválaszolnunk, de a legelismerőbb számunkra az a bizalom, mellyel folyamatosan megtisztelnek minket azok, akik segítségért fordulnak hozzánk immár a Facebookon is.

A weboldalunkon elhelyezett tanácsadó cikkeinkkel igyekszünk folyamatos útmutatást adni vásárlóinknak, hogy hogyan választhatják ki a legmegfelelőbb termékeket, milyen szempontokat érdemes figyelembe venniük zuhanykabin, kád vagy akár WC-tartály vásárlásakor. De aki a cserépkályhával való fűtés rejtelmeiről szeretne többet tudni, annak is érdemes a cikkeink között böngészni. A projektről és a díjról részletesebben ügynökségünk oldalán olvashat.