Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Az Ország Boltja 2020

Az Ország Boltja 2020

Azért, hogy az internetes vásárlás gyors, hatékony és problémamentes legyen nálunk, folyamatosan fejlesztjük és ellenőrizzük webáruházunkat. A szerelvenybolt.hu már sok ezer elégedett vásárlónak könnyítette meg rendelését azzal, hogy a kívánt terméket problémamentesen eljutatta a vásárlóhoz.

Évek óta részt veszünk különböző webshopokat minősítő versenyeken is, és már számos elismerés mutatja, hogy fejlesztőmunkánk eredményes az online felületünkön történő vásárlások terén. Továbbra is megragadunk minden lehetőséget, hogy mégjobb élmény legyen webshopunk böngészése. Így idén és jelentkeztünk és bekerültünk azon cégek közé akik eséllyel indulhatnak Az Ország Boljta címért.

Az immáron 10. éve megrendezésre kerülő nívós Az Ország Boltja célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a vásárlásuk utáni valódi értékelések segítségével megtalálja a legkiválóbb szolgáltatás nyújtó, valamint a legnépszerűbb webáruházakat.

Kérjük, szavazz ránk a következő linken ha te is szeretsz nálunk vásárolni: Szavazok!

Köszönjük, hogy szavazatoddal segíted munkánkat!