Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Termékek Menü

logok

Az Aristonnal most visszanyerheted kazánod árát

Az ismert és népszerű Ariston márka őszi akciót hirdet, mely során nálunk vásárolt készüléked árát most akár visszanyerheted.

Az akcióban résztvevő termékek:

  • Ariston Clas One
  • Ariston Genus One
  • Ariston Alteas One

Az akció időtartama: 2019. szeptember 1. – 2019. november 30.

Bárki, aki ezen időszak alatt vásárol nálunk a fenti három Ariston kazáncsalád közül, majd pedig a vásárlást igazoló blokk másolatát és a termék fotóját elküldi az Ariston Facebook-oldalának privát üzenetben, az részt vesz a nyereményjátékban, mely során egy szerencsés visszakapja a készülék teljes árát.

Amit ezekről a kazánokról tudni érdemes

Ariston Clas One sorozat

Innovatív, kifinomult vonalvezetés, magasabb színvonal, új technológia és anyagok jellemzik a termékcsaládot. Érintőképernyős kijelzője kényelmes és felhasználóbarát, segít a hőmérséklet-vezérlésben. Gépszerkezete kompakt, könnyen hozzáférhető. XtraTech hőcserélővel lett ellátva, mely a nagyobb csöveknek köszönhetően jobb vízáramlást biztosít, ezzel növelve a fűtési teljesítményt. Akár 94%-os hatásfokkal is működhet, energiahatékony és hosszú élettartamú. Ariston Netalkalmazással összekapcsolva távolról is vezérelhető az otthon melege. Kisgyermekes családok is bátran választhatják, hiszen kezelőfelülete gyerekzárral ellátott.

Ariston_Genus_One.jpgAriston Genus One sorozat

Az Ariston Clas One-nál is fellelhető tulajdonságok mellett  automatikus égésvezérlésű, továbbá olyan gyújtásvezérlő rendszerrel rendelkezik, mely alkalmazkodik a gázminőséghez, így érzékelve a gáz jellemzőit. Ariston Nettel összekapcsolva okostelefontról, tabletről vagy számítógépről is folyamatosan megfigyelés alatt tartható, szabályozható.

Ariston Alteas One

ariston_alteas-one-design-01-big.jpgA modern, edzett üveglappal megálmodott Ariston Alteas One szintén a fentiekhez hasonló tulajdonságai mellett még auto, komfort, és gondoskodás funkcióival teszi a fűtést még kényelmesebbé. Auto funkciójával a fűtés automatikusan beállítható, komfort funkciója a hideg víz pazarlását csökkenti, gondoskodó funkciója pedig azonnal jelez, amint bármilyen ellenőrzés vagy karbantartás szükséges az eszköznél.

Ha megérett a kazáncsere, akkor most érdemes lecserélni, hiszen a 2019. november 30-áig nálunk vásárolt Ariston Clas One, Genus One, és Alteas One készülékeknek akár még az árát is visszanyerheted!

A nyereményjátékban résztvevő termékek ide kattintva érhetők el.

A játék teljes szabályzata pedig itt olvasható.