Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Atmos Laddomat 21-60 vezérlés

Online ár: 132.715 Ft(bruttó ár)
Menny.:DB
Kérdése van?
Hétfőtől - Péntekig: 07:00 - 16:30
+36 30 265 8491|+36 30 222 5036
Többféle fizetési mód
Ügyfélszolgálatunk várja hívását
Több mint 27 éve a piacon
7 fizikai áruház országszerte
Hatalmas raktárkészlet
Szakképzett munkatársak
Online ár: 132.715 Ft(bruttó ár)
Cikkszám: ATMOS-LADDO21
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.900 Ft
Nem értékelt
Gyártó:
További információért keresse webáruházunkat!
Menny.:DB
Kérdése van?
Hétfőtől - Péntekig: 07:00 - 16:30
+36 30 265 8491|+36 30 222 5036
Fogyasztóbarát áruház vagyunk
Áruházi átvétel, parkolóval
Utánvét, előre utalás, online bankkártya, készpénz
Házhozszállítás, áruházi átvétel

Leírás és Paraméterek

Atmos Laddomat 21-70 vezérlés

Csökkentse a fatüzelésű kazán fűtési költségeit Laddomat 21-70 töltőegység beszerelésével! Így ráadásul a tűzteret sem kell folyton utántöltenie, amellyel rengeteg fáradságos munkától kímélheti meg magát. A legnagyobb hatásfokot egy puffertároló beépítésével érheti el. A Laddomat - amellett, hogy csökkenti a fűtési költségeket - nagy üzembiztonságot is garantál azáltal, hogy a szivattyú meghibásodása vagy áramkimaradás esetén az öncirkulációs funkcióval automatikusan feltölti a puffertartályt. Ezzel a funkcióval kiküszöbölhető a kazánrobbanás veszélye. A tűz eloltása esetén is beindul az öncirkulációs folyamat. A Laddomat 21-70 töltőegység magas és egyenletes hőmérsékleten, lassan tölti fel hideg vízzel a tartályt, így optimális rétegződést biztosít. A kazán korrózióját is megakadályozza azáltal, hogy felmelegíti a kazán aljában lévő hideg vizet. Füstgáztermosztát beépítésével teljesen automatikusan működik (a termosztát vezérli a szivattyú indítását/leállítását).
  • Laddomat LM6 sztenderd szivattyú.
  • Csatlakozások: 3 db Cu28 fogantyúval (standard), 3 db R32( igény esetén fogantyúval is rendelhető).
  • Egyedi megrendelésre kérhető 63°C-os, 78°C-os vagy 83°C-os nyitási hőmérséklettel (sztenderd nyitási hőmérséklet: 72°C).
  • A maximális kazán-teljesítmény 70 kW.
  • Választható típusai: Cu 28 szorítógyűrűs, illetve R32 (5/4") menetes kötéssel.

A Laddomat egy komplett egység, amely a puffertartály tökéletes feltöltését biztosítja. Segítségével a kazán gyorsabban eléri a megfelelő üzemi hőmérsékletet, ezután a töltőegység lassan tölti fel a puffertárolót, így magas és egyenletes hőmérsékletet biztosít. A Laddomat a kazán vízterében megemeli a visszatérő hőmérsékletet, így meggátolja a korróziót és megnöveli a kazán élettartamát. A hatékony melegvíz-szabályozásnak köszönhetően a Laddomat szelep nyitási hőmérséklete magasabb lehet, mint az előremenő hőmérséklet. Könnyen és gyorsan telepíthető, köszönhetően a csatlakozókialakításnak. A tüzelés utolsó szakaszában a Laddomat teljesen feltölti a puffertartályt, köszönhetően az egyedülálló termikus szelepnek, amely teljesen lezárja a bypass szakaszt. Az égetés után a kazánban visszamaradt hőt öncirkulációval a tartályba juttatja. Áramkimaradáskor ez az öncirkulációs funkció azonnal megkezdi a puffertartály töltését. Ugyanez történik a szivattyú meghibásodásakor is, amely nagyfokú üzembiztonságot jelent.

Masszív kialakítású, a nagy tömítő felületek révén egyszerűen beszerelhető. Karbantartása is könnyű, ugyanis az elzárószelepek használatával a tisztítás vagy javítás a rendszer kiürítése nélkül is elvégezhető. Ajánlott a Laddomat elé egy iszapleválasztót beépíteni, ennek hiánya a szivattyú kopásához vezethet. Kicsi és könnyű,ami jelentősen megkönnyíti a telepítését.

A töltőegység beépítését a következő típusú kazánokhoz ajánljuk: faelgázosító, vegyestüzelésű, pellet kazán, vízteres kandalló, öntöttvas és lemezkazán.

A következő márkájú kazánokhoz ajánlott: Atmos, Totya, Celsius, Hőterm, Hajdu, Ferroli, Buderus, Viessmann stb.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!