Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Vásárolj Velis termékeket és nyerj egy 2 fős hétvégét RÓMÁBA!

Vásárolj szeptember 15.- október 15. között a kijelölt Ariston Velis termékek közül webshopunkban vagy áruházaink valamelyikében, töltsd fel a vásárlást igazoló számla sorszámát, és nyerj egy hétvégét Rómába!

Grohe Nyerő Hetek

Nyeremény:

Egy hétvége Rómában

Utazás repülővel, elhelyezés szállodában , 2 főre, reggelivel. Az utazás időpontja 2023. november-december hónapban a nyertessel egyeztetett időpontban történik

Határidő:

2023.09.15. - 2023.10.15.

  Számla feltöltése


MELEG ZUHANY REKORDIDŐ ALATT

Melegvíz gyorsan - dupla tartály technológia?

A Velis elektromos tárolós vízmelegítő belső elemeinek innovatív struktúrája lehetőséget nyújt két tartály egymástól független és rugalmas vezérlésére, 1,5 kW maximális felvett teljesítmény mellett. Ily módon mindig rendelkezésre állhat a meleg zuhanyhoz szükséges vízmennyiség, fele annyi idő alatt. Az első zuhany 50 perc alatt már kész is!

Forró fürdő, amikor szüksége van rá

A CoreTECH által működtetett ECO EVO funkció megjegyzi a mindennapi szokásait, hogy akkor készítsen forró vizet, amikor szüksége van rá, így energiát takarít meg és csökkentheti a költségeket.


OLASZ STÍLUS ÉS FORMATERVEZÉS

Extra lapos

Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnyerő, olasz formatervezés. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően.

Blue Led kijelző

Az új kezelőfelület lehetővé teszi a tartályban lévő víz hőmérsékletének a kijelzését, valamint azt a pillanatot is, amikor a víz hőmérséklete már alkalmas az első zuhanyozáshoz.

OKOS CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Ariston NET

Távolról vezérelhető és optimizálható energiafogyasztás az Ariston NET alkalmazásnak köszönhetően. Az alkalmazás által kínált, mesterséges intelligencia által támogatott megoldások tovább növelik az okos komfort előnyeit.

Okos tervezés: Az Ariston NET igény szerint megfigyelheti használati szokásait és ezáltal személyre szabott, heti szintű terveket készít, melyekkel a fogyasztás és ezáltal a számlák csökkenését érheti el.
Riportok: Havi riportokat készít, melyek segítségével megismerheti használati szokásait, valamint a kibocsájtás és a fogyasztás mértékét.
Távsegítség aktív gondoskodással: Az Ariston NET távsegítő szolgáltatására feliratkozva szervizközpontja folyamatosan figyelemmel követheti rendszerét és orvosolni tudja a felmerülő hibákat anélkül, hogy Ön bármilyen kényelmetlenséget tapasztalna. Az AI támogatásnak köszönhetően az Ariston NET akár a csökkenő víznyomást is képes előre jelezni és értesítést küldeni róla


SZÁMLA FELTÖTLÉSE

Vásárlást igazoló számla feltöltéseGyakran ismételt kérdések

Igen, webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával.
Kiszállítás esetén a vásárolt termék kifizetése online felületünkön bankkártyával, vagy utánvéttel történik a szállítási címen a rendelt termék átvételekor. Ha banki átutalással szeretne fizetni, akkor a feldolgozás során készítünk egy előleg bekérő levelet, melyet e-mailben juttatunk el. Ez minden fizetéshez szükséges információt tartalmaz.
Igen. Amennyiben az üzletünkben szeretné átvenni a terméket, a megrendelés során a megfelelő üzlet kiválasztásával jelezheti felénk. Ebben az esetben a kiválasztott üzlet fogja visszaigazolni a rendelést. Fontos tudni, hogy a webáruház az összes boltunk raktárkészletével egyszerre számol, ezért előfordulhat, hogy a megrendelt termék van raktárkészleten, de nem abban az áruházban, ahol azt át szeretné venni.