Mint minden weboldal, a szerelvenybolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

A legkiválóbb márkáknak szóló elismerésben részesültünk

A legkiválóbb márkáknak szóló elismerésben részesültünk

Ezúttal tizenhatodik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A 2019-hez hasonlóan második alkalommal is Superbrands díjat nyertünk.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 43 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy idén is a díjazottak között lehetünk. A Superbrand díj amellett, hogy biztonságot és garanciát biztosít a vásárlóinknak, pozitív visszajelzést ad a munkánkról, igyekezetünkről, és a Szerelvénybolt.hu márkáról. Köszönjük szépen az elismerést!